9 September

Genoten van mijn warme vrije dag, is het toch weer vrijdag de 9 de september. Wat vliegt de tijd, ik moet nog 48 dagen in totaal werken……
Ik moest om 13 uur naar mijn werk en ik ben dan om 20.30 uur weer thuis. Als ik het snel zeg is het zo weer voorbij.

Om 14 uur werd ik gepasseerd door een donkerblauwe Mercedes politieauto met blauw zwaailicht, die ging de A30 op. Later op de radio hoorde ik dat er ter hoogte van Ede noord richting Barneveld een ongeluk was gebeurt. Later reed ik in Veenendaal toen mij om 15 uur een motoragent met blauwe zwaailichten voorbij schoot. Drie minuten later een politie auto met blauwe zwaailichten en 7 minuten later reed er een grote personen auto van de brandweer met zwaailicht voorbij. Dat klinkt allemaal niet erg goed. Als dat met het ongeval op de A30 te maken heeft is dat niet best!

Ik moest weer de 108 en de 91 rijden en constateerde dit keer geen los lopend wild in de berm. Ik denk dat de dieren heerlijk het donkere bos opgezocht hebben voor de koelte aldaar.
Je kan merken dat de scholen ook weer draaien want het is verschrikkelijk druk met fietsers. De hele vakantie heb ik in verhouding weinig jeugd op de fiets gezien, nu des te meer!

Er is een file op de A50 richting Apeldoorn, wat ik op de heenweg zag, ze reden op een gegeven moment zelfs even stapvoets. Op de weg terug van Arnhem naar Apeldoorn was het alweer opgelost en kon ik goed op tijd in Apeldoorn komen. Daar even pauze en dan een klein stukje 108 richting Ede.
Het was een rustige dienst, ik ben er morgen weer, DoegieDoegie