22 December 3

Vervolg van een grandioze geslaagde dag!!

Lieve lieve collega’s en vrienden die gekomen zijn om samen met mijn man en ik zei de gek, feestelijk van elkaar afscheid te nemen op de vestiging. De nieuwe collega’s deden soms mee, in ieder geval door een hand te schudden en mij te feliciteren. Sommige collega’s kende ik nog van de tijd van toen we nog met z’n allen bij Connexxion in Rhenen werkte. Van hen kreeg ik dan ook vele knuffels, lieve woorden.

Er is heel veel geknuffeld, heel veel gekust, heel veel lieve woorden over en weer gegeven, heel veel geluk gewenst, heel vaak te verstaan gekregen dat ik gemist zou worden, gelukkig met een ieder een fijn praatje kunnen maken. Ik hoop dat ik niemand vergeten ben.

Vele zeiden dat ze het een verstandige en goede keuze vonden om nu fijn met elkaar te gaan genieten. Meerdere zouden dit ook graag willen doen, en vele die een stuk jonger zijn dan wij, gaan het op termijn ook daadwerkelijk doen.

Voor de laatste keer van fijne mensen warme armen om mij heen gehad, af en toe bijna fijn gedrukt. Ontzettend verwend door de vele kadoos. Veel complimenten gehad voor de heerlijke hapjes die de vrouw van mijn collega gemaakt had. En voor de pompoenensoep, wat een specialiteit is van mijn man.

Dank jullie wel voor al dit goeds en de lieve kadootjes, die zeker een mooi plekje in ons huis krijgen. Ze waren vanuit het hart gegeven! Van de heerlijke drank zullen wij zeker genieten! De bloemen, lekkernijen, uitgaansbonnen, ik ben erg verwend!

De collega’s uit Apeldoorn, Amersfoort, dank jullie wel!

De vele lieve wensen op DoegieDoegie, dank jullie wel!

Het vele geld in de vorm van bonnen wat ik kado gekregen heb van alle collega’s, dank jullie wel. Het word een symbolisch kado met een herinnering aan jullie allemaal. Mijn oude TomTom is kapot, en voor de komende verre reizen die wij gaan ondernemen, zullen we altijd daardoor aan jullie denken.En blij dan op plaats van bestemming te zijn aankomen. Dank jullie wel!

Om 20.00 uur zaten wij saampjes heerlijk thuis nagenietend onderuit.

Geniet van de foto’s, zoals wij het ook doen.

Enne, jullie allemaal, werk ze!!! DoegieDoegie!