10 December

We zijn weer thuis. Het was met de groep waarmee ik vandaag de nieuwe bussen gereden heb erg gezellig. Vrijwilligers en collega’s die hun passie op de juiste plek hebben zitten!
Ik heb erg weinig ‘oude bekende’ gezien. En tja, het is ook inmiddels 25 jaar geleden dat ik in Aalsmeer en omstreken gewerkt heb.

Wat de organisatie betreft…….. het was slecht geregeld. Het was net of er mensen aan werkte die er totaal geen verstand van hadden hoe je dit moest regelen. Het is triest, als er gevraagd wordt of je er om half 10 kan zijn en na 11 uur rijd je pas weg, voor je rit met de groep van Ede. De organisatie was net zo somber als dat het weer was, grijs en mistig……. als een extra presentje kregen we een bus kado, de Setra bus.

Maar onze nieuwe bussen zijn er, dat is voor Ede het belangrijkste. Terug in Nijkerk hoorde we dat er nog een paar bussen van Ridderkerk naar Twente gebracht moesten worden. Daar waren liefhebbers genoeg voor, dus voor ons was het gedaan. Het zijn fantastische bussen om in te rijden, even wennen weer aan de andere tekens op de knoppen. En op andere plekken op het dashboard en fijn dat er weer cruise controle op zit. Maar dat vind ik persoonlijk erg fijn rijden. Er zijn ookcollega’s die dit niet fijn vinden om hier mee te rijden. Ook een groter computerscherm is er opgebouwd, dat leest erg prettig, je heb er geen bril meer voor nodig, lol!! Fijn dat ik hierin nog even mee kon rijden.

Nu op naar mijn laatste drie dagen, maandag, dinsdag en woensdag. Daarna volgt op 20 en 22 december het afscheid nemen, naar wat ik hoop dat het gezellig wordt.
Tot maandagavond laat weer, DoegieDoegie

foto van Celian Doegie Doegie Vd Zaan.

Even een tussenstop bij een pompstation, zodat wij met z’n allen richting Ede kunnen.

In polonaise samen oprijden.

foto van Celian Doegie Doegie Vd Zaan.
foto van Celian Doegie Doegie Vd Zaan.
foto van Celian Doegie Doegie Vd Zaan.