29 Augustus

Het is maandag 29 augustus. Een nieuwe week is weer begonnen.
Het is een mooie dag, zon, wind en wat bewolking en toch 25 graden. Mijn dienst begon vroeg en wel om 13.33 uur. En 20.45 uur ben ik dan weer thuis. Dan begint mijn zeer lang weekend, lol.
Bij de dienstindeler heb ik een hernieuwde poging kunnen wagen om opnieuw op vakantie te kunnen gaan. Het is nog niet 100% in orde met mijn wederhelft, maar er zit schot in. We gaan het gewoon weer proberen. Fijn dat er medewerking van de dienstindeling is op de zaak en dat er mogelijkheden zijn!!

Wat betreft de agressie van gisterenavond, de schijf van de camera is er uit gehaald en die word vandaag bekeken.

Vanmiddag werd ik door een vrouw links ingehaald op een rijbaan waar je 80 rijd en ik op de busbaan reed. Op zich natuurlijk geen punt, gebeurt altijd. Maar op een of andere manier kreeg ik een waarschuwing en ik hield mijn spiegel in de gaten van wat er nog meer achter die bestuurster aan kwam. Geen auto te zien…. totdat de auto plots voor mij op de busbaan ging rijden omdat zij naar het pompstation moest wat voor ons lag…… Dit was niet alleen een verschrikkelijke arrogante stomme inhaalactie, maar ze had ook totaal geen inzicht hoe te handelen op een weg waar een busbaan naast de rijbaan is en waar iedereen 80 rijd of harder. Ik kon uitwijken om van de busbaan naar de rijbaan te gaan, zodat die vrouw ‘die gewoon achter mij had moeten blijven rijden’, veilig haar auto vol kon gooien met benzine!

Ik ben inmiddels lekker thuis, ik heb dus een weekje vrij, dus lieve mensen, dank jullie wel voor alle reacties van afgelopen dagen. Dat vind ik heel fijn.
Ik wens een ieder mooie zonnige dagen toe en tot over een week. DoegieDoegie.