19 Augustus

Om 16.40 uur zat ik weer achter het stuur. Thuis heerlijk in de zon gezeten van vanmorgen af.
Nu ziet het er een beetje somber uit en er vallen soms wat kleine druppels. Op de zaak aangekomen stond er zeer verrassend een BBQ! Verzorgd door de personeelsvereniging. En jammer genoeg had ik te weinig tijd om er rustig van te mogen genieten. Dus kreeg ik een heerlijk broodje zoete kip met feta en sla mee. PVV, dit was echt een heerlijke verrassing! En lekker!! Bedankt!!

In Veenendaal was er s’avonds de wielerwedstrijd tussen Arnhem-Veenendaal. Ik kon de route nog helemaal rijden dus voor mijn passagiers was er nog niets aan de hand. Een oudere man was hier dan ook heel gelukkig mee, want anders had hij een heel eind moeten lopen. Er beginnen nu allerlei reclame auto’s binnen te rijden, zoals die van Lotto en een lokale Raamdecoratie, ect ect.

In Ede begint de Heideweek zodat daar ook van alles te doen is en daar hebben we ook een kleine omleiding. Op het marktplein is er een Muziekfestijn vanavond. En voor de rest van de week elke avond een optreden van een band op het kroegenplein.

Vanavond zat ik ook weer in Apeldoorn en ja ook weer op de beruchte lijn 5. Trouwe lezers weten hoeveel moeite deze Apeldoornse lijn mij gekost heeft, en voornamelijk om deze route te onthouden. Maar ik hoef niet meer ongerust te worden, hij zit er eindelijk in. Op de terugweg naar Ede was het heel rustig, tot we in Otterloo arriveerde. Uiteraard stapte daar de jeugd in die gingen feesten in het centrum van Ede. Het was een gezellige rit, voorin zat een vrouwelijk passagier waarmee ik kletste over het werk van een buschauffeur.

Na de pauze moest ik door Velthuizen heen. Daar viel me op dat er heel veel gele bladeren van de bomen zijn gevallen. Het lijkt wel herfst! De rest van de avond was het stil, en heel gezellig als ik in het centrum kwam. Vele, vele fietsers, want het weer is best heel aangenaam. Daar hoef je de bus niet voor te nemen.
Voor een ieder die nog wakker is, welterusten voor straks. Ik ben er maandag weer, het weekend heb ik weer heerlijk vrij.
DoegieDoegie.