Alle begin is moeilijk

Manlief is inmiddels al uren bezig geweest om de site van doegiedoegiedee in orde te brengen. Vaak roept hij mij erbij om het resultaat te laten zien. En het klinkt misschien niet echt motiverend, (want ik snap er zelf geen snars van hoe je zo’n site in elkaar moet steken) maar ik zie soms best wel fouten dingen. Dus lieve mensen, bij tijd en wijle zal de site weer iets anders zijn.

Om een voorbeeld te noemen, hij had er een verhaal in geplaatst. Maar dat bleek helemaal onderin te staan. Grijnzzzz

Dus,………als jullie die nog niet gevonden hebben, helemaal naar beneden scrollen, dan kom je een verhaaltje tegen, lol!!! En later bracht hij mij het goede nieuws dat alles weer hersteld was, hihi.

 

Ik ben de verhalen zelf ook weer gaan lezen en ik zie dat bijna alles achter elkaar staat, zonder de nieuwe allina die ik in het oorspronkelijke verhaal wel had. Dus met verplaatsen komen de regels ook niet te staan waar ik ze geplaatst heb. Jammer. Waarschijnlijk heeft dat ook weer te maken omdat er drie kolommen naast elkaar staan. Dit is toch wel wat anders dan mijn verhalen op fb van vorig jaar.

Daarnaast blijf ik erbij, dat het vies tegenvalt hoe je ‘eenvoudig’ een eigen site op kan bouwen.

Oooo, en ik zie zelfs schrijffouten, kreun……

Ook die probeer ik als mijn man mij erop zet (op de site wel te verstaan) weer te corrigeren.

Er is inmiddels een gastenboek bijgeplaatst en ik hoop dat jullie in ‘grote getale’ commentaar willen plaatsten.

Ik ga af en toe de verhalen die met mijn busverleden te maken hebben gehad, ook hier op zetten. Deze zijn van wat ik onderweg meegemaakt heb. Ook over het begin van mijn loopbaan. Dat was een tijd die ivm het ‘mannenwerk’ soms best heel erg lastig, soms denigrerend was en soms zeer seksistisch waren. Er zijn in de jaren eind 80 begin 90 erg veel fouten gemaakt ten opzichten van de vrouwen. Natuurlijk klinken zij nu ook heel erg komisch als je terug kijkt. Toch was die tijd vaak heel erg confronterend. En hebben alle vrouwen die nu inmiddels jaren op de bus zitten bikkelhard moeten ‘knokken’ tegen het vooroordeel van de mannen. Het zullen geen fantasie verhalen zijn, puur eigen ervaringen uit die tijd.

Ik wens jullie weer een fijne dag toe!

 

Zo, dit was een kleine uitleg, even er tussen door.