Surinaamse avond

Een daverende Surinaamse avond. 

Vanavond, zaterdag, zaten wij samen gezellig laat tv te kijken. Naar het showprogamma van de Surinaamse Dino. Die trouwens ook altijd optreed als vrouw in zijn progamma, hij speelt een typetje en richting de sensualiteit. Het gaat heel vaak over de Surinaamse vrouw, hij wordt ook wel de Surinaamse troller genoemd. Hij zegt altijd van zichzelf dat hij niet zwart is maar donker wit! Ook een rasechte travestiet in showtime! Wat een komiek, wat een gek is die man! Wat kun je met die man lachen! Dino heeft altijd een aantal gasten waarvan er minimaal 1 Surinaamse gast is. En natuurlijk de quiz, waarbij hij vragen stelt die op het randje staan van grote hilariteit! 

Het leukste en mooiste op deze avond vond ik het koppel uit het publiek. Zij hebben wel degelijk de prijs met veel oeuvre gewonnen. Wat een gemene vragen stelden Dino.

Voor de lezers die dit niet gezien hebben…..

Het koppel was twee en een half jaar samen. Een mooie volle jonge Surinaamse vrouw en een sportief uitziende jonge blanke man. Zij werkte beide bij Albert Hein en daar was de vonk over gesprongen.

Zij kregen van Dino drie persoonlijke vragen.

Vraag 1 was, ‘met wat voor voertuig zou haar vriend haar vergelijken?’. Het publiek schoot in de lach door alle insinuaties die Dino maakte. Zij liet zich niet gek maken en zij antwoordde heel duidelijk na enig nadenken, ‘een BMW, mat zwart!

De tweede vraag was, ‘wat voor cijfer zou haar vriend geven aan hun sexleven’? En Dino maakte haar helemaal gek. Ze had het over sms, ms en sm, kwam niet meer bij van het lachen en voelde zich enigszins gênant door al dat gekke gedoe van Dino. Ook hier zei ze dat zij eigenlijk het hoogste cijfer zou willen geven’ maar het kon natuurlijk altijd beter, dus het werd met volle overtuiging een negen!

Blijkbaar had Dino dit niet verwacht en reageerde heel leuk, lief en verrast op haar antwoord. 

De laatste vraag, nummer drie was de meest gemene humoristische vraagstelling. ‘Wat was het ondeugendste wat hij bij haar had gedaan?’

Het publiek, de jonge vrouw en wij hier op de bank kwamen niet meer bij van het lachen. Haar antwoord bleef ze schuldig. Ze wilde wel, maar durfde het toch niet te beantwoorden. En Dino insinueerde of dat sm was, wat in de vorige vraagstelling wel naar voren was gekomen. Maar zij voelde er niets voor deze vraag te beantwoordden. 

Hij zat maar netjes met een koptelefoon naast hen te luisteren naar de muziek en kon niets horen. Soms keek hij even zijn miesie liefdevol aan.

Nadat het publiek wat rustiger geworden was, kon de jonge man zijn koptelefoon af doen. En hem werden dezelfde vragen gesteld. Op de eerste vraag gaf hij direct antwoord dat het een Bentley was, en Dino deed nog even zijn best om het in een BMW te veranderen, het bleef bij een Bentley! Hij kreeg daverend applaus, maar het antwoord was niet goed! 

Op de tweede vraag antwoordde hij met volle overtuiging dat zijn sexleven een tien had! Ook hier werd het antwoord vergezeld van een daverend applaus!! En een hoop gekkigheid van Dino. En natuurlijk waren daar weer de insinuaties naar de sm. 

Bij de laatste vraag brak deze jongeman een taboe, was goudeerlijk en eigenlijk apentrots. Het stoutste wat hij ooit gedaan had was dat hij slagroom van haar tieten had gelikt! 

Een oorverdovend applaus, zelfs de gasten zoals Andre Hazes junior en de twee rappers, maar vooral van John Williams, (van o.a. het tv progamma dubbeltje op zijn kant), die kwam van de bank af om de jonge man een hart onder de riem te steken, dat het geweldig was wat hij gezegd had. Het publiek kwam niet meer bij. Je zag tranen van het lachen over hun wangen biggelen. En deze twee mensen stalen de show! 

Zij werden terecht benoemd tot het liefste en geweldigste koppel van het seizoen en kregen een trofee aangereikt!

Ik vond het geweldig wat deze twee jonge mensen vertelde. Dit naar aanleiding van mijn vorige verhaal, dat ook hier de gezelligheid, de humor maar echter ook het respect wat getoond werd voor een niet alledaags eerlijk antwoord is heel hoopgevend. 

En ja, net als vele andere, heeft mijn man ook wel eens de slagroom van mijn tieten gelikt. En ik kan jullie vertellen dat het een geweldige sensuele en humoristisch ervaring is. 

Na dit late progamma is het bedtijd, en helaas geen slagroom in de ijskast, lol!!! Eens kijken of we wat anders kunnen vinden……

Fijne zondag allemaal!!