A & A

Vanavond, op de laatste officiële winterdag, 28 februari,  was het dan zover, A&A waren er om 20.00 uur. Ik, een beetje onwennig want ik ben een analfabeet op gebied van bewerkingen en de gebruikerstaal over en met de computer. 

Mijn mail versturen is geen probleem. Spelletjes spelen al helemaal niet. Maar een website……..

Gelukkig is het interne werk voor Tom en die is dan ook tot ruim 10.00 uur bezig geweest om samen met de ene A te vernemen hoe het werkt. Zijn laatste computerwerk als echt werken met …..is nu ruim zeven jaar geleden en in die tussentijd is er natuurlijk een hoop veranderd. Door zijn basiskennis was het allemaal gelukkig vlot te begrijpen. Een bof voor mij!

De andere A heeft mij het een en ander uitgelegd hoe alles globaal werkt en wat ik moet weten. Soms hoorde ik verrekte moeilijke woorden wat gewoon computertaal is, maar voor mij acradabra. 

Ik kan bijvoorbeeld zien hoeveel lezers er geweest zijn. En hoe ik de mail kan beantwoorden die via de site binnen komt. En er waren nog veel meer optie’s aanwezig, maar die ben ik al weer kwijt. T.z.t.  komt dat wel weer door. Wat een geduld en rust hebben die jongens, en daar bedoel ik ook mijn eigen vent bij. En helemaal een doorzetting vermogen. Het was ook reuze gezellig. 

Voor de moeite die A&A vanavond extra genomen hebben voor Tom en mij, hebben we ze een kadootje gegeven en ik hoop dat ze ervan genieten. Ze verdienen dit dik!! 

Ik ben blij, heel blij en hoop dat jullie de verhalen met plezier zullen blijven lezen. Ik stel het op prijs als ik te horen krijg hoe jullie de site vinden. Ook als jullie op-of aanmerkingen, tips, of ideetjes hebben, stel ik dat erg op prijs. 

Vanaf nu worden ook de verhalen van 2016 over mijn ‘busverleden’, die ik als buschauffeuse in dienst bij Syntus had omschreven, handmatig dagelijks op de site geplaatst. Het neemt enige tijd in beslag, want het zijn er heel veel. 

Op je buroblad kan je www.doegiedoegiede.nl opslaan en kan je dagelijks bekijken of er nieuwe ontwikkelingen zijn. 

Het logo is een mooie Rode Tulp.

Doegie Doegie