Weer clean

Donderdag 27 juli, even een kleine update!

       

De auto staat buiten met weer geopende deuren en ramen, dak omhoog voor volledige ontluchting na 48 uur ontsmetten. De jeukplekken op ons lichaam zijn nog niet helemaal verdwenen, vooral de warmste en kwetsbaarste plekjes zijn nog heel verleidelijk om de nagels in te zetten. Er is na vannacht al duidelijk ‘rust’ in ons lichaam waar te nemen. Er is door de arts verteld dat we er zeker drie tot 10 dagen last kunnen hebben van de jeukplekken, vooral door de uitwerpselen van de parasiet. Ons lichaam moet zichzelf weer reinigen. Zo niet,….. en tot na het weekend zou het merkbaar af moeten nemen, moeten we opnieuw naar de huisarts.

Dit euvel kan en moet je vergelijken met het zelfde effect als dat je met hoofdluis hebt. Plotseling is er een kind dat dit heeft en de hele klas is daarna geïnfecteerd. Hoe dat kan en waar het vandaan komt is vaak niet achterhalen, wél kan je het heel makkelijk bestrijden. Tenminste…. als iedereen op de goede manier meewerkt.

En gelukkig maar, want jeuk is erger dan pijn!!!

De meeste wasjes zijn achter de rug, het binnenste van het matras wat ook in de auto heeft gelegen tijdens de ‘ontsmetting’ ligt nu uit te ademen over de reling van het balkon. Nu zitten de rugzakken, koorden en kleine stoffen voorwerpen in de wasmachine om helemaal vrij te worden van die vervelende parasiet, mochten ze het toch nog hebben overleefd, maar zekerheid voor alles. Het was een gigantische berg werk, ondanks dat het bij de wasmachine/droger een kwestie van een knopje indrukken is. 

Vandaag soppen we de binnenkant van de auto grondig uit en morgen gaan we weer fris op pad. Tot zover, fijn weekend allemaal, wij gaan ook weer genieten!!!

Je mag hieronder reageren……..

http://doegiedoegiede.nl/gastenboek/

———————————————————————————————————————

Wordt vriendjes van mijn Facebookpagina
Zoek mij onder de naam van: Celian Doegie Doegie Vd Zaan
en je krijgt een bericht als er een nieuw verhaal geplaatst is.

Wil je mijn bericht delen op facebook, dit zorgt dat ik steeds meer volgers krijg.

Tot zo ver, DoegieDoegie.