20 Juni

De eerste dag van een nieuwe week, nat, nat, nat en ontzettend druk op de weg en ook de in bus.
Op het eind van de avond werd het wat rustiger en warempel ook nog droog. Ik kan het nauwelijks geloven dat het de komende dagen weer warmer word. De weersberichten geven me hoop.
In het midden van de Galvanistraat was een ongeluk gebeurd, ik lichtte de S.V.L. in. Er waren gelukkig geen gewonden. De auto stond tegen een lantaarnpaal aan, aan de bestuurderskant. Waarschijnlijk geslipt id de bocht. Ik had toevallig een verpleegkundige in de bus, nadat de mensen bij de auto de duim hadden opgestoken hoefde ze er niet uit om 1ste hulp te verlenen. Het schijnt dat ze verplicht zijn om te helpen, anders was zij haar functie kwijt, vertelde ze. En ze had iets over een BIG registratie, alle verpleegkundige, artsen en ect. staan daarin geregistreerd.
Zo leer je nog iets onderweg. Dus reed ik door. Achteraf had ik er een foto van moeten nemen, maar was te druk met de S.V.L., de verpleegkundige en andere passagiers die allen zeer druk waren met hun commentaar en kijken.

Ik had nog een anekdote willen doen, want deze avond was alleen druk, en buiten dat ongeluk gewoontjes.
Maar nu thuis krijg ik de kriebels om te vertrekken, grijnzzzz.
Ik ben 6 dagen vrij en wij gaan naar het zuidwesten des land. Het word ook daar mooi weer en dat gaan we opzoeken.
Ik zou zeggen, tot volgende week maandag, dan ben ik er weer. Ik wens jullie ook heel mooi weer de komende week dan genieten we allemaal. Doegiedoegie!!