11 februari

Vandaag kreeg ik een verrassing op de zaak.
Er zat daar al iemand die ik niet kende, maar gewoon deel nam aan het gesprek van de dag, de overval weer in Amsterdam.
Ook hij zei dat er niet zoveel ruchtbaarheid aan gegeven moest worden, want dan kon iedereen denken dat deze overvallen erg makkelijk waren. Er werd hem meteen verteld dat er veel meer gebeurt en dat dat echt niet zo in de publiciteit gebracht werd.
Hij schrok daar best wel van.
Opeens ging de deur open en hij zei dat daar een collega van hem aan kwam…
En wie kwam er binnen, …..een van mijn vriendinnen!!
Ik was zeer verbaasd dat zij, uiteraard voor haar werk, aan het lobbyen was bij mijn werkgever. Ik dacht dat dit allang gebeurt was. De afspraak bleek verzet te zijn.
Het onderwerp van dat gesprek ging over een stageplek voor een of twee van haar leerlingen bij ons op de vestiging. Zij werkt op een speciale school in Ede voor kinderen die verstandelijk beperkt zijn, die ook graag willen leren werken. Zij komen dan huishoudelijk werk doen.
Ik heb weken geleden dit onderwerp bespreekbaar gemaakt bij mijn rayonmanager en hij stond er open voor. Ik ben heel benieuwd hoe dit afloopt.

Er zijn heel veel zieken bij ons want de dienstindeler kwam vragen of ik werken kon morgen….. Helaas voor hem, ik heb een druk en gezellig weekend wat al op vrijdagmiddag begint.

Vanmiddag om 14 uur moest ik weer rijden en kon weer voor het eerst met de zonnebril op de wereld bekijken. Echt lachen, men zegt dat het vannacht rond het vriespunt zal zijn. En Arnhem werd vanochtend wakker met een klein laagje sneeuw! Lol!!!
Het is heerlijk om eens een dag te hebben dat het weer echt droog is! De rest van de avond was rustig en ik ben blij dat het half tien was. Ik had het wel gehad, was moe!
Op naar huis en weekend houden.
Jullie allemaal een goed weekend en tot maandag!