25 April

Het is een natte dag, regen en hagel komen met bakken uit de lucht en heeft weer voor diverse ongelukken gezorgd, vooral in het hoge noorden.

Ikzelf begon te fanatiek aan mijn werk. Ik nam een bus te vroeg bleek later, grijnzzz. Deze bus bleek ook nog een storing te hebben, dus zou er een M.P.V.-er komen om dit te verhelpen. Want ik kon het luik niet open krijgen waar de hoofdaccu’s achter zaten. De buswissel met mijn collega vond plaats in Wageningen.
Weer terug in Ede kwam de M.P.V-er naar mijn bus. Wat dus de verkeerde bus was, want ik had hem omgewisseld. Die goede man baalde er een beetje van. Nu moest hij weer naar Wageningen, de andere chauffeur achterna die mijn probleembus overgenomen had. De S.V.L. had namelijk het verkeerde busnummer doorgegeven. Kan gebeuren…..

Het was een rustige maandagavond, redelijk met passagiers gevuld en het zijn mijn favoriete lijnen, de 88/84.

Dat er soms op het terrein van ons bedrijf ook weleens ongelukjes gebeuren, kan je zien op de foto. Normaal was het hek geheel open, nu bleek achteraf dat het kleine hekje nog gesloten was. Dus met het indraaien op het terrein raakte het hek de ramen van de bus. En daar schijnen ze niet tegen te kunnen……

Morgen ben ik vrij en met de Koningsdag werk ik. Bewust gevraagd om te ruilen, want dat soort dagen vind ik heel leuk om te werken. Dus tot Koningsdag! DoegieDoegie….