Privicywet

Lieve lezers,

Afgelopen 3 jaar heb ik vele gebeurtenissen opgeschreven. Eerst 1 jaar als buschauffeusse, om u, als lezer van mijn fantastische baan, een kijkje in de “keuken” te laten nemen. 

Ik kan u daar nog veel meer over laten lezen, omdat ik die afgelopen dertig jaar altijd al over mijn werk heb geschreven.

Daarna mijn reisverhalen, die ik deelde met vele reizigers en de bewoners van het land waar ik verbleef op dat moment. Ook schreef ik soms over mijn persoonlijke ervaringen met bepaalde bedrijven. 

Het meeste ging eigenlijk gewoon over mensen zoals u en ik. 

Vaak kreeg ik terug te lezen dat het voor vele heel herkenbaar was. 

Ook de hulp van mijn wederhelft had ik niet kunnen missen. En vaak heeft ook hij vele uren besteed aan het corrigeren van mijn soms lange verhalen. 

Ik houd gewoon van mensen en deel mijn ervaring ook graag. Door de nieuwe  privacywet ben ook ik nu aan handen en voeten gebonden. 

En persoonlijk vind ik dat dit erg ver gaat. Hierdoor kan ik niet meer over bepaalde personen schrijven, want ik kan door kwaadwillende aangeklaagd worden. Uiteraard heb ik daar totaal geen zin in. Ook al heb ik iedereen om toestemming gevraagd. Door de nieuwe wet zou ik dit op papier met handtekening moeten doen. Dit is voor mij persoonlijk niet te doen. Veel teveel gedoe!!

Ook denk ik, dat ik met de volgende reis die we gaan maken, vaak dezelfde onderwerpen tegenkomen. Alleen op andere plaatsen en met andere mensen.

Om te schrijven dat ik van A naar B reis, daar ben ik de persoon niet naar.

Daar zijn al genoeg verhalen over. 

Ik heb het volgende besloten; Deze site is voor dit jaar gewoon betaald aan de website programmeur. Dus tot eind december 2018 blijft deze site bestaan. 

Daarna is het afgelopen en moet ik echt voor de laatste keer, ………. “DoegieDoegie” ………. roepen naar al mijn lezers!