Overwinteren met je Camper!

Het overwinteren zit er op. Mijn verslagen komen niet meer op de site van “overwinteren met je camper” te staan. Wat natuurlijk heel logisch is. We zijn nu thuis en gaan nu in de omgeving camperen en hopelijk genieten van het mooie weer in Europa of thuisland. 

Daar mijn ‘lees reality site’ natuurlijk wèl doorgaat, kunnen mijn lezers die daar geïnteresseerd in zijn mij tòch blijven volgen.

—————————————————————————————————————————

Je mag in mijn gastenboek reageren…

—————————————————————————————————————————

Natuurlijk via de officiële site om het appje te plaatsen van www.doegiedoegiede.nl. De tweede mogelijkheid is om automatisch gewaarschuwd te worden dat er een ‘nieuw’ verslag is, dit is via Facebook,…. gewoon vriendjes te worden, onder mijn naam Elly van der Zaan of Celian Doegie Doegie Vd Zaan

Of de vele sites waar ik mijn verhalen/verslagen nog steeds mag en kan plaatsen.

Onderaan zal ik er enkele plaatsen. 

Ik wil de beheerder van …..Overwinteren met de Camper….. bedanken voor gastvrijheid en het accepteren van mijn verhalen tijdens onze overwintering in Spanje. Martin, dank je wel en tot ziens in de herfst, als wij weer vertrekken richting het zuiden. En natuurlijk voor je goede tips als reactie op mijn site en de aanvullingen, die je regelmatig gaf. 

De vele lezers, die vaak reageerde door een duimpje of geschreven tekst, dank jullie allemaal!

Zonder jullie kan ik niet met zoveel plezier schrijven.

Het is mij een waar genoegen geweest om dit sàmen met mijn man, die àlles corrigeerde, al deze verhalen/verslagen te kunnen schrijven. 

Op deze onderstaande site’s kunt u mij blijven volgen. Wat niet wil zeggen dat ze gelijktijdig allemaal dààr geplaatst worden. De ene keer lukt dat wel, de andere keer lukt dat niet. Daar zijn vele factoren voor. 

En natuurlijk, als er onder de lezers (meerdere) beheerders van andere site’s zijn die het leuk vinden dat ik de verslagen daar ook op mag/kan plaatsen, houd ik mijn aanbevolen. Uiteraard verwacht ik dan, dat mijn link op uw site ook geplaatst wordt. Ik heb geen commerciële site, wat wil zeggen, ik verdien er geen geld mee, wel uw reactie en waardering, grinnik!!!

www.doegiedoegiede.nl

facebook camper

caravanprikboord

camperpunt

camper

camperfriends

overnachten met de camper

campers onder elkaar

40.50.60 plus

camperen

De Happy Campers

Wild Camperen

Tot  volgende “Overwinter periode”,

DoegieDoegie!